Julia’s Park Den Haag

Exclusief wooncomplex Julia's Park

Wonen op je eigen landgoed. Deze droom wordt binnenkort voor enkele mensen werkelijkheid. De Berghege Heerkens bouwgroep transformeerde de Prinses Julianakazerne in Den Haag tot een uniek en exclusief wooncomplex. In de voormalige kazerne realiseerde ze 43 zeer exclusieve woningen. Het aanbod varieert van riante herenhuizen, appartementen en penthouses tot een fenomenale loft en een weergaloze residentiewoning.

Bijzonderheden

Het bijzondere aan dit wooncomplex is de naadloze integratie van historie en eigentijds comfort. Zo werden de openingen van de staldeuren in de achtergevels bijvoorbeeld getransformeerd tot grote schuifpuien. Haaks op de gevel staan nieuwe staldeuren naar bestaand voorbeeld die dienen als terrasafscheiding. Boven de staldeuren zijn natuurstenen platen te zien, precies zoals vroeger het geval was.

Aan verrassende wendingen en onverwachte obstakels is er geen gebrek bij dit project. De constructieve haalbaarheid, het inpassen van de installaties en het managen en voldoen aan alle wensen van de individuele kopers was een grote uitdaging. Ook de leeftijd van het pand brengt bepaalde beperkingen met zich mee. Kortom, bijzonder uitdagend en bijzonder mooi.

Uitgelicht

Transformatie tot uniek en chic
Den Haag
ZINC Real Estate

Julia's Park in beeld

Patrick van Wanrooij, Hoofduitvoerder
"Transformatie van een kazerne tot een uniek en exclusief wooncomplex."

Meer informatie?