Retail

Bouwen in de retail. Voor beleggers, ontwikkelaars, investeerders. Transformatie, renovatie of afbouw van binnenstedelijke panden. Werken op een beperkte bouwplaats waar het dagelijkse leven doorgaat. Veelal in hartje centrum. Een logistieke uitdaging waar wij garant staan voor een werkwijze met nauwelijks hinder en binnen een strakke planning. Wij hebben het in de vingers.

Kb 109 Ekoplaza (3)

Werken met de winkel open

Bouwen voor de retail is vaak binnenstedelijk bouwen. Dat betekent een krappe bouwplaats hetgeen logistieke uitdagingen met zich meebrengt. Wij spelen daarop in met just-on-time leveringen en door te werken met prefab onderdelen die veelal gemaakt kunnen worden door eigen vaklieden in onze specialistische timmerwerkplaats.

We zijn gewend te werken terwijl de winkel open is, en hebben ruimschoots ervaring hoe we dit kunnen doen met zo min mogelijk hinder. Volgens een strakke planning waarbij de opleverdatum heilig is. Dat hebben we meerdere keren mogen bewijzen voor opdrachtgevers zoals ANWB, H&M, de Bijenkorf, EKO Plaza en Hunkemöller.

Projecten in de retail

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2