Maatschappelijk vastgoed

Van gemeentehuis en bibliotheek tot zwembad en trainingscomplex. De Berghege Heerkens bouwgroep werkt nauw samen met architecten, stedenbouwkundigen, overheidsinstanties en andere belanghebbenden. En zorgt door een duurzaam en toegankelijk gebouw waarbij vooraf nagedacht is over toekomstige uitbreiding en aanpassingen.

Trainingscomplex 1908 Feyenoord (3)

Specialisatie Sport & Leisure

Sportaccommodaties zijn een verbindende factor met een hoge maatschappelijke waarde. Steeds vaker is er een samenhang met onderwijs en zorg. Een plek om te ontmoeten; voor inspanning en ontspanning. Of het nu gaat om schaatsen, tennissen, zwemmen, klimmen, badminton, hockey, voetballen of golf. Hier speelt zich een belangrijk deel van het sociale leven af.

Ultramoderne, multifunctionele sportaccommodaties waar duurzaamheid voorop staat. Dat zijn de wensen van vandaag. Ze vragen om de allerbeste oplossingen. De Berghege Heerkens bouwgroep combineert al jarenlang gedegen vakmanschap met ervaring bij de realisatie van sportfaciliteiten. Wij zorgen dat u kunt sporten en genieten. Op hoog niveau.

Projecten in maatschappelijk vastgoed

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2