Industrie en bedrijven

Productief en prettig werken lukt het beste in een inspirerende en doordachte omgeving. Duurzaam, energiezuinig, innovatief, gebouwd voor de toekomst. Het zijn thema’s die hierbij een belangrijke rol spelen. Wij bouwen zoveel mogelijk in één bouwstroom en gericht op een lange levensduur. Zelfstandig of in een bouwteam. Wij hebben een brede ervaring in het realiseren van een optimale bedrijfshuisvesting. In zowel nieuwbouw en verbouw als renovatie en transformatie.

UB 111 (684) [Desktop Resolutie]

Industrieel bouwen

Bij industrieel bouwen staat alles ten dienste van het productieproces. Wij snappen dat de bedrijfsvoering voor gaat en houden daar rekening mee bij onze werkwijze en planning.

We hanteren een integrale aanpak; van sloop tot herbouw en nieuwbouw. En werken daarbij met een zeer strakke daily proces planning, waarbij veiligheid onze hoogste prioriteit heeft. Onze aanpak is in de praktijk steeds erg succesvol gebleken voor een groot aantal eindgebruikers zoals MSD, MARS, FrieslandCampina, Philips, Jumbo, Plus, Eriks Kunststoffen, Ingram Micro en Protix. 

Onze projecten voor Industrie en bedrijven

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2