Onderwijs en wetenschap

Bouwen voor onderwijs en wetenschap is bouwen met elan. Vorm en functie gaan hand in hand. Praktisch en prikkelend. Samen een inspirerende omgeving creëren waar kennis en wetenschap kunnen floreren. Wij weten dat elk instituut zijn eigen complexiteit en multifunctionaliteit kent en kiezen dan ook voor absoluut maatwerk in onze oplossingen. 

3E Onderwijsgebouw 'Aurora' WUR Wageningen (11)

Inspirerende leeromgevingen

Onderwijs- en wetenschapsomgevingen zijn bij uitstek gericht op een duurzame toekomst. Ze hebben te maken met trends zoals digitalisering, flexibel inrichten van lessen en de combinatie van ontmoeten en beleven.

De bouwplanning houdt rekening met de functie van de campus en schikt zich dan ook naar de deadlines van een schooljaar. Dit vraagt om een bouwer die meedenkt en praktisch én met elan kan bouwen. Vorm en functie gaan hand in hand. Want zo ontstaat een inspirerende omgeving waar kennis en wetenschap kunnen floreren. 

Onze projecten voor onderwijs en wetenschap

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2