Ons verhaal

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Vertrouwde samenwerking

Met de samenwerking in de Berghege Heerkens bouwgroep hebben Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg een belangrijke stap gezet voor de lange termijn. Voor ons voelt het zeer vertrouwd, want onze twee bouwbedrijven werken al jarenlang samen in grote en complexe projecten. Veel van onze vakmensen kennen elkaar door en door. Dat is een uitstekende basis om samen verder te bouwen aan langetermijnrelaties met onze opdrachtgevers, medewerkers, onderaannemers en leveranciers.

BB V4 (10)

Samen verder bouwen

De Berghege Heerkens bouwgroep bestaat uit de bouwbedrijven Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw. Onze bouwgroep behoort met een omzet van 185 miljoen euro en ruim 320 medewerkers tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Wij richten ons op de utiliteitsbouw en dan met name op de sectoren onderwijs, zorg, industrie, retail, distributie en sport. Daarnaast zijn wij actief in de woningbouw. Wij werken in het hele land met een accent op Zuid- en Midden-Nederland.

Bekijk onze projecten

Werken bij de Berghege Heerkens bouwgroep betekent onderdeel uitmaken van een hecht team met vakkundige collega’s. Wij bieden een aantrekkelijke werkplek bij Bouwbedrijf Berghege of Heerkens van Bavel Bouw. Familiebedrijven met een open communicatie en een goede werksfeer. Bij ons kun je werken in een professionele organisatie waarin je aan mooie projecten kunt werken én aan jouw eigen toekomst. Want wij investeren graag in opleidingen, zodat je kunt doorgroeien binnen ons team of je specialiseren in jouw vakgebied. 

Meer dan 220 jaar bouwgeschiedenis

Wij zijn een bouwgroep die hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven waarin meer dan 220 jaar bouwgeschiedenis verenigd is. En dat niet alleen: ook in de toekomst blijven wij bouwgeschiedenis schrijven. Met onze 320 medewerkers en met onze opdrachtgevers. Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Neem contact op
Bouwvakkers1gray 2