UITBREIDING MSD ANIMAL HEALTH

Wereldleiders vaccins voor dieren breidt uit

MSD Animal Health, één van de wereldleiders in vaccins voor dieren, breidt uit. Bouwbedrijf Berghege bouwde hiervoor een geavanceerde productiefaciliteit in Boxmeer, bedoeld voor het steriel vullen en vriesdrogen van vaccins.

Boxmeer is één van de locaties van het bedrijf voor de ontwikkeling en productie van veterinaire vaccins. De locatie maakt deel uit van hun productienetwerk in Nederland. 

Project
Uitbreiding MSD Animal Health
Locatie
Boxmeer
Opdrachtgever
MSD
UB 111 (687) [Desktop Resolutie]

Duurzaam en gemakkelijk

De nieuwe productiefaciliteit, biedt productiecapaciteit voor steriel vullen en vriesdrogen van vaccins en geeft MSD Animal Health extra mogelijkheden om aan de groeiende vraag te voldoen. Gevriesdroogde vaccins zijn niet alleen duurzamer; ze zijn ook gemakkelijk toe te dienen. De locatie in Nederland heeft momenteel 1.500 medewerkers, voornamelijk in onderzoek en ontwikkeling en productie.

De nieuwe faciliteit biedt plaats aan ongeveer 100 medewerkers.

We zijn enthousiast over de mogelijkheid om deze faciliteit toe te voegen op onze locatie en onze aanwezigheid in de regio uit te breiden.

Philip Grose site director MSD Animal Health Nederland

Meer projecten industrie en bedrijven

Meer dan 220 jaar bouwgeschiedenis

Wij zijn een bouwgroep die hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven waarin meer dan 220 jaar bouwgeschiedenis verenigd is. En dat niet alleen: ook in de toekomst blijven wij bouwgeschiedenis schrijven. Met onze 320 medewerkers en met onze opdrachtgevers. Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Neem contact op
Bouwvakkers1gray 2