MSD GEBOUW CP OSS

Productiegebouw met drie onafhankelijke productielijnen

Op het bedrijfsterrein van MSD (voorheen NV Organon) in Oss realiseerde Berghege wederom een nieuw gebouw. Aan de reeks van kantoorgebouwen, productieafdelingen, laboratoria en een proeffabriek werd een productiegebouw voor drie onafhankelijke productielijnen toegevoegd.

Het nieuwe productiegebouw van MSD is, zoals gebruikelijk, onder bijzondere architectuur gerealiseerd. Het gebouw is grotendeels uit prefab beton opgetrokken waarbij de verdiepingshoogte varieert van 5 tot 8 meter. Twee van de vier gevels kregen een bekleding met glas waarbij de glaspanelen met een breedte van 50 cm en hoogte van 2,5 m voorzien zijn van een bijzondere zeefdruk. Het brutovloeroppervlak bedraagt circa 20.000 m2.

De nieuwe fabriek vergde een investering van 75 miljoen euro. In het productiegebouw worden onder de meeste moderne en hygiënische omstandigheden geneesmiddelen geproduceerd.

Project
MSD Gebouw CP
Locatie
Oss
Opdrachtgever
MSD

Meer projecten industrie en bedrijven

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2