DC CHARLOTTE TILBURG

Nieuwbouw DC Charlotte Tilburg

Dit nieuwe distributiecentrum op het voormalige Charlotteoord-terrein bestaat uit 45.000 m2  logistieke kantoor- en bedrijfsruimte en is ontworpen door Dedato ontwerpers en architecten.

Het gebouw voldoet aan de criteria voor BREEAM Excellent. Het is gebouwd in een digitaal proces met BIM (Bouw Informatie Model). Een model waarin de informatie van alle partijen is opgeslagen; van ontwerp- tot beheerfase. Dit is bouwen gericht op een duurzame toekomst, waarbij technologie en vooruitgang niet uit het oog worden verloren.

Project
Nieuwbouw DC Charlotte
Locatie
Tilburg
Opdrachtgever
HVBM
Architect
Dedato Architecten
grootte
59.800 m2

Excellent****

Het streven was om hier een duurzaam gebouw te realiseren dat voldoet aan de BREEAM-standaard Excellent****. En dat is gelukt. Ook is gebouwd in een digitaal proces met BIM (Bouw Informatie Model). Een model waarin de informatie van alle partijen kan worden opgeslagen; van ontwerp- tot beheerfase. Zo hadden alle partijen die betrokken waren bij het bouwproces dezelfde informatie en waren zij continu op de hoogte van de actuele status. Dit is bouwen gericht op een duurzame toekomst, waarbij technologie en vooruitgang niet uit het oog worden verloren.

8.

Smartwares Group

Voor dit nieuwe distributiecentrum is door HVBM Vastgoed een langjarige huurovereenkomst gesloten met Smartwares Group. Smartwares Group (voorheen Tristar) is in 1977 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een van de marktleiders in Europa in huishoudelijke apparatuur, verlichting, beveiliging en home domotica (ofwel huisautomatisering). De naam refereert aan het feit dat alle producten als slimme keus voor de consument worden aangeboden. Bekende merken zijn onder andere Princess, Tristar, Smartwares, Byron en Campart.

Meer projecten industrie en bedrijven

Meer dan 220 jaar bouwgeschiedenis

Wij zijn een bouwgroep die hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven waarin meer dan 220 jaar bouwgeschiedenis verenigd is. En dat niet alleen: ook in de toekomst blijven wij bouwgeschiedenis schrijven. Met onze 320 medewerkers en met onze opdrachtgevers. Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Neem contact op
Bouwvakkers1gray 2