DC BIJENKORF INGRAM MICRO TILBURG

DC Bijenkorf Ingram Micro

In opdracht van HVBM Vastgoed heeft Heerkens van Bavel Bouw een distributiecentrum gerealiseerd voor Ingram Micro. Het gebouw is ontworpen door Dedato ontwerpers en architecten uit Amsterdam.

Het betreft 31.246 m² magazijnruimte, 6.546 m² mezzanine en 3.233 m² kantoorruimte. Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services verzorgt de logistiek voor de grootste webshops van Nederland, waaronder die van de Bijenkorf. Het pand bestaat uit een begane grond en twee verdiepingen. Door de huurder zijn tussenverdiepingen gerealiseerd in de hal waardoor er in de totale hal meer ruimte is om stellingen te plaatsen.

Tijdens de bouw zijn maatregelen genomen waardoor een bijdrage wordt geleverd aan een duurzamere wereld.

Project
Ingram Micro distributiecentrum
Locatie
Tilburg
Opdrachtgever
HVBM Vastgoed
grootte
31.246 m2
Magazijn
31246m²
Mezzanine
6546m²
Kantoor
3233m²

Meer projecten industrie en bedrijven

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2