1BOX SELF STORAGE

1BOX locaties door heel Nederland

Op verschillende locaties door heel Nederland bouwt en verbouwt Heerkens van Bavel voor 1BOX. Soms gaat het om uitbreidingen of verbeteringen van bestaande locaties en panden, en in andere gevallen om het bouwen van hele nieuwe filialen. 

Bij 1BOX kunnen zowel particulieren als zakelijke gebruikers een opslagbox huren. Of het nu gaat om een kleine unit voor enkele verhuisdozen, of een complete inboedel: 1BOX heeft opslagruimte van verschillende afmetingen die flexibel te huren zijn. 

 

Project
1BOX SELF STORAGE
Locatie
Diverse locaties
Opdrachtgever
1BOX
Architect
Forum Architecten & Planners
soort
Verbouw & renovatie
1 1BOX Utrecht Alles 39

Snelle groei

1BOX, de nummer drie in de markt van de self storage breidt uit door heel Nederland. Het bedrijf van Jan P. Bikker, oprichter en managing director, kende de afgelopen jaren een snelle groei en onderscheidt zich door de locatievoorwaarden. In plaats van nieuwbouw op anonieme bedrijfsterreinen kiest 1BOX voor plekken bij woongebieden en ombouw van bestaande panden. 

Heerkens van Bavel realiseerde onder andere de locaties in Tilburg, Breda, Utrecht, Barendrecht en Heerlen. Nieuwe vestigingen in Rotterdam en Helmond staat ook al op de planning voor nieuwbouw en uitbreiding. 

“Heerkens van Bavel Bouw en 1BOX zijn een goede match. We hebben kennis van zaken, durven elkaar aan te spreken en gaan altijd voor een oplossing.”

Jan P. Bikker Managing Director bij 1BOX

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2