JUMBO HUBS

Jumbo hubs door heel Nederland

Door heel Nederland heeft Heerkens van Bavel Jumbo City Hubs mogen bouwen. HVBM Vastgoed was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze thuisbezorglocaties. De hubs zijn allemaal gesitueerd op centraal gelegen bedrijfslocaties in het land. Onder andere in Deventer, Maastricht airport, Heerenveen, Dordrecht, Zwolle, Eindhoven, Bergen op Zoom en Emmen. Ze hebben allemaal  een vergelijkbare oppervlakte, namelijk zo’n 1.700 m2 kantoor- en bedrijfsruimte en circa 80 parkeerplaatsen.  

Project
Jumbo hubs
Locatie
Door heel Nederland
Opdrachtgever
HVBM Vastgoed
Architect
Dedato Architecten en Cushman & Wakefield
Jumbo Foto HVBM [Desktop Resolutie]

Brabants familiebedrijf groeit door

Onze opdrachtgever HVBM Vastgoed heeft samen met Jumbo, Dedato Architecten en Cushman & Wakefield voor Jumbo het City Hub concept ontwikkeld.

De locaties worden door Jumbo langjarig gehuurd. Jumbo is een Brabants familiebedrijf dat actief is in Nederland en België en telt momenteel zo’n 675 supermarkten. Deze bedrijfsgrootte is ontstaan na overname van onder andere Super de Boer, C1000, La Place en EMTÉ.

Meer dan 220 jaar bouwgeschiedenis

Wij zijn een bouwgroep die hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven waarin meer dan 220 jaar bouwgeschiedenis verenigd is. En dat niet alleen: ook in de toekomst blijven wij bouwgeschiedenis schrijven. Met onze 320 medewerkers en met onze opdrachtgevers. Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Neem contact op
Bouwvakkers1gray 2