NIEUWBOUW ALEX ANDERSEN AALSMEER

Nieuwbouw op bedrijvenpark Green Park

De nieuwe bedrijfsruimte op bedrijvenpark Green Park in Aalsmeer is opgeleverd aan Alex Andersen. Bedrijvenpark Green Park is een modern, duurzaam bedrijventerrein en ideaal gelegen tussen Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer en de N201. De build-to-suit nieuwbouwontwikkeling bestaat uit 12.500 m2 kantoor en bedrijfsruimte.

Project
Nieuwbouw bedrijfsruimte Alex Andersen
Locatie
Aalsmeer
Opdrachtgever
HVBM Vastgoed
Architect
Dedato Architecten
grootte
12.500 m2

Bloemen en planten

Het Deense transportbedrijf is sinds 2006 in Nederland actief. De nieuwe locatie in Aalsmeer draagt bij aan de verdere groei van de activiteiten van Alex Andersen, die voornamelijk bestaan uit het dagelijks transport van bloemen en planten vanuit de Benelux naar Denenmarken en de rest van Scandinavië.

De nieuwbouw ontwikkeling voor Alex Andersen is ontworpen door Dedato ontwerpers en architecten uit Amsterdam en voldoet aan de criteria voor BREEAM Very Good.

Enscape 2021 04 13 16 49 43 [Desktop Resolutie]

Hooggekwalificeerd, duurzaam gebouw

Deze nieuwbouw bestaat uit 12.500 m2 kantoor- en bedrijfsruimte. De kantoren zijn voorzien van VRF systemen voor koelen en verwarmen (lucht/lucht warmtepompen), luchtbehandelingskasten voor ventilatie en een gedeelte vloerverwarming.

De bedrijfsruimte heeft lucht/water warmtepompen op het dak en stralingspanelen aan het plafond. Het gehele pand is volgens de richtlijnen van het BREEAM keurmerk ontworpen en heeft geresulteerd in een hooggekwalificeerd, duurzaam gebouw.

Timelapse video Alex Andersen

Meer projecten industrie en bedrijven

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2