Werken bij de leukste bouwgroep van Brabant!

Werken bij de Berghege Heerkens bouwgroep betekent onderdeel uitmaken van een hecht team met vakkundige collega’s. Wij bieden een aantrekkelijke werkplek bij Bouwbedrijf Berghege of Heerkens van Bavel Bouw. Familiebedrijven met een open communicatie en een goede werksfeer. 

Bekijk alle vacatures

Bij ons kun je werken in een professionele organisatie waarin je aan mooie projecten kunt bouwen én aan jouw eigen toekomst. Want wij investeren graag in opleidingen, zodat je kunt doorgroeien binnen ons team of je specialiseren in jouw vakgebied. 

Hetcommunicatiemeisje Portretdag 10Mei22 Hvb LR 5

STAGE LOPEN OF AFSTUDEREN?

Berghege en Heerkens van Bavel zijn erkende leerbedrijven en begeleiden doorlopend studenten van verschillende opleidingen. Stages zijn mogelijk op kantoor, bijvoorbeeld in de werkvoorbereiding. Of buiten op de bouwplaats, waar je mee kunt draaien in een uitvoeringsteam. Ook afstuderen is bij ons mogelijk.  

Klik op het logo om de mogelijkheden te ontdekken.

 

       

BHB Academie 1

BERGHEGE HEERKENS BOUWGROEP ACADEMIE

Bij de Berghege Heerkens bouwgroep kun je aan jezelf blijven bouwen. Dat kan door je technische vakinhoudelijke kennis uit te breiden, te leren hoe je een nieuwe rol kunt invullen, je te verdiepen op een bepaald thema of te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Om al deze opleidingen, trainingen en cursussen nog beter onder de aandacht te brengen, hebben we deze overzichtelijk ondergebracht in de Berghege Heerkens academie. 

Naast alle bestaande opleidingsmogelijkheden heeft onze bouwgroep drie eigen trainingsprogramma’s: Jong Professionals, Talenten Programma en Leiderschap Programma. De kern van al deze opleidingen is het uitbreiden van persoonlijke vaardigheden zoals veerkrachtig kunnen omgaan met veranderingen en met een open en kritische houding, feedback durven en kunnen geven om van elkaar te leren. 

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2