Nieuws

Berghege en Heerkens gaan voor eenduidige huisstijl

Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw kiezen voor een sterke herkenbare huisstijl die de samenwerking in de Berghege Heerkens bouwgroep direct duidelijk zichtbaar maakt. Tijdens de bouwvakviering bij beide familiebedrijven op 14 juli is de nieuwe huisstijl aan de medewerkers gepresenteerd. De komende maanden worden gebruikt om de nieuwe logo’s bij het grote publiek te introduceren.

Meer lezen

Nieuws

Bussen Hvb En BB
27 februari 2024

BouwCafé: Veilig werken op hoogte

Het BouwCafé van Bouwend Nederland Oost Brabant met als thema Veilig werken op hoogte, was te gast bij ons project Walkwartier Oss. Wij stelden het project open voor ruim zestig geïnteresseerde collega's en gaven een rondleiding waar wij lieten zien hoe wij omgaan met veiligheid. 

21 februari 2024

588 nieuwe bomen, één voor ieder kozijn in Akkerlanen Waalwijk

In Akkerlanen worden vanaf deze week de houten kozijnen in de woningen van deze bouwfase geplaatst. Deze kozijnen van Helwig Timmerfabriek hebben het STIP-keurmerk, de garantie voor verantwoorde houtproductie. Projectleider Perry Hendriks: “In deze bouwfase van Akkerlanen komen 588 kozijnen. Dat betekent dat wij in samenwerking met Staatsbosbeheer ook 588 nieuwe bomen laten aanplanten. Zo leveren wij als Heerkens van Bavel onze bijdrage aan verantwoord bosbeheer.” 

29 januari 2024

Zorgcentrum Sint Anna Boxmeer opgeleverd

De laatste bouwfase van de nieuwbouw voor zorgcentrum Sint Anna in Boxmeer is afgerond. Tijdens een gezellige lunch zijn de handtekeningen gezet en de sleutels door directeur Berghege Tom Bongers officieel overgedragen aan bestuurder Ineke Wever. 

25 januari 2024

Onderhoud Enexis procesgebouwen

Voor Enexis netbeheer gaat Berghege Heerkens Serviceconcepten alle procesgebouwen in de regio’s Brabant West (omgeving Roosendaal) en Brabant Noordoost (regio ’s-Hertogenbosch) onderhouden. Deze mooie overeenkomst is met Enexis afgesloten voor zes jaar, met een optie voor verlenging met nog eens zes jaar.  

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2