Nieuws

Berghege Heerkens bouwgroep benoemt Raad van Commissarissen

Na een succesvolle samenvoeging van Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw, is de Berghege Heerkens bouwgroep verheugd de benoeming van een nieuwe Raad van Commissarissen (RvC) aan te kondigen. Deze benoeming markeert een belangrijke mijlpaal in de groei van het bedrijf en versterkt de positie als toonaangevende speler in de bouwsector.

Meer lezen

Nieuws

IMG 5900 Edited
12 juli 2024

Berghege gaat verbouwen voor Wilhelmina Kinderziekenhuis

Bouwbedrijf Berghege start na deze zomer met de verbouwing van de Kinder Intensive Care (PICU) en High Care en de Neonatale Intensive Care (NICU) van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Hiermee worden de eerste stappen gezet naar een WKZ van de toekomst dat nóg beter aansluit op de behoeften van kinderen en hun families en verzorgers.  Met de start van de verbouwing van het WKZ wordt ook de vernieuwbouw van het UMC Utrecht ingeluid. 

11 juli 2024

Renovatie Tinbergen Building van start

De renovatie van Tinbergen Building, het iconische gebouw op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam, is van start gegaan en wordt uitgevoerd door de Berghege Heerkens bouwgroep. De oplevering van het gerenoveerde gebouw is gepland voor medio 2027. Het project werd op 11 juli 2024 gegund aan aannemer Berghege Heerkens bouwgroep na een formele aanbestedingsprocedure. 

24 juni 2024

Vertrouwen is basis goede samenwerking Enexis en Heerkens van Bavel

Lars Conjaerts (42) werkt al zo’n zeventien jaar bij Enexis. Op dit moment in de functie van Expert Engineer, een rol waarin hij het bouwkundige projectmanagent van diverse uitbreidingen verzorgt. Heel vaak doet hij dat samen met een team van Heerkens van Bavel Bouw. Lars: “We kennen elkaar inmiddels door en door, we vertrouwen elkaar en hebben aan één woord genoeg. Dat werkt gewoon heel plezierig.”

22 juni 2024

Techniekdag 2024: de magie van Techniek

Ruim 6.000 bezoekers kwamen volgens de organisatie zaterdag 22 juni af op de Techniekdag Oss, dé plek voor iedereen die op zoek was naar de magie van techniek. Berghege liet met collega’s van Bouwmensen Oss - Veghel, Wagemakers Bouw & Ontwikkeling, Muller Bouw b.v., Hendriks Bouw en Ontwikkeling en de Van Schijndel Bouwgroep op een gezamenlijk bouwplein zien hoe mooi en veelzijdig werken in de bouw is. 

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2