Nieuws

Berghege Heerkens bouwgroep benoemt Raad van Commissarissen

Na een succesvolle samenvoeging van Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw, is de Berghege Heerkens bouwgroep verheugd de benoeming van een nieuwe Raad van Commissarissen (RvC) aan te kondigen. Deze benoeming markeert een belangrijke mijlpaal in de groei van het bedrijf en versterkt de positie als toonaangevende speler in de bouwsector.

Meer lezen

Nieuws

IMG 5900 Edited
15 mei 2024

Walkwartier open tijdens Dag van de Bouw

Op zaterdag 8 juni vindt de landelijke Dag van de Bouw plaats. Een jaarlijks evenement waarop bouw- en infrabedrijven met trots hun bouwplaatsen openstellen voor het grote publiek. Bouwbedrijf Berghege heeft hiervoor dit jaar het Walkwartier uitgekozen en zij zetten daar die zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur de bouwhekken open voor álle geïnteresseerden.

18 april 2024

"Heerkens van Bavel en 1BOX zijn een goede match"

Bij 1BOX kun je zowel voor particulier als zakelijk gebruik een opslagbox huren. Inmiddels is het bedrijf al op een dertigtal locaties in Nederland neergestreken. Heerkens van Bavel Bouw realiseerde onder andere de locaties in Tilburg, Breda, Utrecht, Barendrecht en Heerlen. Nieuwe vestigingen in Rotterdam en Helmond zijn in voorbereiding. Managing Director bij 1BOX, Jan P. Bikker: “Heerkens van Bavel en 1BOX zijn een goede match. We hebben kennis van zaken, durven elkaar aan te spreken en gaan altijd voor een oplossing.” 

10 april 2024

100 jaar Berghege, een familiebedrijf met slagkracht

Bouwbedrijf Berghege pakt dit jaar uit om het honderdjarig bestaan te vieren. Met eigenaren Henk (71) en Jan (64) Berghege duiken we in de rijke geschiedenis van het Osse familiebedrijf. Want hoewel de dagelijkse leiding niet meer in handen is van een Berghege, en er inmiddels sprake is van een schaalvergroting in de Berghege Heerkens bouwgroep; de familie blijft met hart en ziel betrokken bij de onderneming. “We willen koste wat kost een familiebedrijf blijven.” 

 

29 maart 2024

Bewust Veilig Dag 2024

Op woensdag 27 maart was de Bewust Veilig dag van Bouwend Nederland. Ook wij hebben deze gelegenheid aangegrepen om extra aandacht te besteden aan veilig werken. En op deze dag kwam onze nieuwe veiligheidscollega Bram in dienst. 

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2