Nieuws

Berghege Heerkens bouwgroep benoemt Raad van Commissarissen

Na een succesvolle samenvoeging van Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw, is de Berghege Heerkens bouwgroep verheugd de benoeming van een nieuwe Raad van Commissarissen (RvC) aan te kondigen. Deze benoeming markeert een belangrijke mijlpaal in de groei van het bedrijf en versterkt de positie als toonaangevende speler in de bouwsector.

Meer lezen

Nieuws

IMG 5900 Edited
7 juni 2024

Osje van Verdienste voor 100-jarig Berghege

Tijdens het relatie-evenement op 7 juni is Berghege verrast met een Osje van Verdienste dat werd uitgereikt door burgemeester Wobine Buijs. De burgemeester benoemde vooral het Berghege familiegevoel: "Een bedrijf dat voelt als familie en dat dit ook uitdraagt bij de sportclub en in het lokale verenigingsleven. Jullie bouwen niet alleen aan mooie projecten, maar ook aan onze samenleving.” 

6 juni 2024

Start bouw woontorens Coudewater

Op woensdag 6 juni hebben we samen met de VOF Landgoed Coudewater (een samenwerking tussen Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling) en de Gemeente 's-Hertogenbosch op bijzondere wijze de start van de bouw op Landgoed Coudewater gevierd. 

4 juni 2024

Startmoment bouw nieuwe onderwijslocatie

In opdracht van de Gemeente Rotterdam, stichting BOOR en Hogeschool Rotterdam bouwen wij een nieuw, duurzaam schoolcomplex tussen de Posthumalaan en de Laan op Zuid, in ontwikkelgebied Parkstad. Op 4 juni begint officieel de bouw en geven wethouder Said Kasmi (oa onderwijs), Renata Voss (stichting Boor) en Wijnand van den Brink (Hogeschool Rotterdam) het officiële startsein. Vier studenten zetten dan samen symbolisch de eerste schop in de grond. 

15 mei 2024

Walkwartier open tijdens Dag van de Bouw

Op zaterdag 8 juni vindt de landelijke Dag van de Bouw plaats. Een jaarlijks evenement waarop bouw- en infrabedrijven met trots hun bouwplaatsen openstellen voor het grote publiek. Bouwbedrijf Berghege heeft hiervoor dit jaar het Walkwartier uitgekozen en zij zetten daar die zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur de bouwhekken open voor álle geïnteresseerden.

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2