Nieuws

Berghege en Heerkens gaan voor eenduidige huisstijl

Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw kiezen voor een sterke herkenbare huisstijl die de samenwerking in de Berghege Heerkens bouwgroep direct duidelijk zichtbaar maakt. Tijdens de bouwvakviering bij beide familiebedrijven op 14 juli is de nieuwe huisstijl aan de medewerkers gepresenteerd. De komende maanden worden gebruikt om de nieuwe logo’s bij het grote publiek te introduceren.

Meer lezen

Nieuws

Bussen Hvb En BB
26 oktober 2023

Minister Hugo de Jonge op bezoek bij Walkwartier

Hugo de Jonge, minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening was vandaag op werkbezoek in Oss. Daar werd hij bijgepraat over de woningbouwplannen voor de komende jaren. Daar hoorde natuurlijk ook een bezoek aan het Walkwartier bij.

11 oktober 2023

Duurzame nieuwbouw Franciscus van start

Tijdens een ceremonie is vandaag het startschot gegeven voor de nieuwbouw van het topklinische Franciscus Gasthuis & Vlietland ziekenhuis in Rotterdam. Nadat eerder dit jaar de aannemingsovereenkomsten getekend werden, gaat nu ook de bouw van start. In het bijzijn van de Europese Investeringsbank, de klimaatbank van Europa, en de bouwende partijen Berghege Heerkens Bouwgroep, ULC en Unica, werden de laatste symbolische puzzelstukjes op hun plaats gelegd. 3 oktober 2023

Berghege gaat Valkhof Museum Nijmegen renoveren

Begin volgend jaar gaan wij van start met de renovatie van het Valkhof Museum in Nijmegen. Samen met vertegenwoordigers van het museum en de Gemeente Nijmegen hebben we onze samenwerking officieel afgetrapt. 

11 september 2023

Bouwteamovereenkomst voor Laan op Zuid

Met de ondertekening van de bouwteamovereenkomst tussen Hogeschool Rotterdam, Gemeente Rotterdam en aannemer Heerkens van Bavel, komt de verhuizing van Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie (CMI) en Creating010, van de Wijnhaven naar de nieuwbouwlocatie op de Kop van Zuid, een stap dichterbij. 

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2