Nieuws

Berghege en Heerkens gaan voor eenduidige huisstijl

Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw kiezen voor een sterke herkenbare huisstijl die de samenwerking in de Berghege Heerkens bouwgroep direct duidelijk zichtbaar maakt. Tijdens de bouwvakviering bij beide familiebedrijven op 14 juli is de nieuwe huisstijl aan de medewerkers gepresenteerd. De komende maanden worden gebruikt om de nieuwe logo’s bij het grote publiek te introduceren.

Meer lezen

Nieuws

Bussen Hvb En BB
11 september 2023

Bouwteamovereenkomst voor Laan op Zuid

Met de ondertekening van de bouwteamovereenkomst tussen Hogeschool Rotterdam, Gemeente Rotterdam en aannemer Heerkens van Bavel, komt de verhuizing van Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie (CMI) en Creating010, van de Wijnhaven naar de nieuwbouwlocatie op de Kop van Zuid, een stap dichterbij. 

27 juni 2023

Eerste energie-neutrale ziekenhuis Rijnstate Elst opent haar deuren

Stonden we ruim twee jaar geleden nog met de voeten in de klei, nu staat pal naast treinstation Elst het nieuwe Rijnstate Elst. Maandag 26 juni 2023 openen ze officieel hun deuren. Na het openingswoord van de Raad van Bestuur werd op de openingsdag om klokslag 7.45 uur het glas geheven om te proosten op de nieuwe locatie. Daarna werd de gong geslagen waarna Rijnstate Elst officieel in gebruik is genomen.

26 juni 2023

Hogeschool Rotterdam Business school opgeleverd

De sleutel van de nieuwe Hogeschool Rotterdam Business School aan de Kralingse Zoom is officieel overgedragen. Het resultaat naar ontwerp van Paul de Ruiter Architects is prachtig geworden.

 

22 juni 2023

Laarstede bereikt hoogste punt

De vlag wappert trots op Laarstede, de nieuwe woonzorglocatie van Het Laar aan de Generaal Winkelmanstraat in Tilburg. Op donderdag 22 juni vierden we het hoogste punt van deze nieuwbouw met bewoners, medewerkers, vrijwilligers, vakmannen van Heerkens van Bavel Bouw en genodigden. 

Meer dan 220 jaar bouwgeschiedenis

Wij zijn een bouwgroep die hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven waarin meer dan 220 jaar bouwgeschiedenis verenigd is. En dat niet alleen: ook in de toekomst blijven wij bouwgeschiedenis schrijven. Met onze 320 medewerkers en met onze opdrachtgevers. Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Neem contact op
Bouwvakkers1gray 2