22 juni 2024

Techniekdag 2024: de magie van Techniek

Techniekdag Oss 2

De magie van Techniek

Ruim 6.000 bezoekers kwamen volgens de organisatie zaterdag 22 juni af op de Techniekdag Oss, dé plek voor iedereen die op zoek was naar de magie van techniek. Berghege liet met collega’s van Bouwmensen Oss - Veghel, Wagemakers Bouw & Ontwikkeling, Muller Bouw b.v., Hendriks Bouw en Ontwikkeling en de Van Schijndel Bouwgroep op een gezamenlijk bouwplein zien hoe mooi en veelzijdig werken in de bouw is. 

Op het bouwplein werd aan een lange tafel volop getimmerd en geschroefd met als resultaat de meest creatieve robotpoppetjes. Op vier plaatsen konden muurtjes gemetseld worden, er was een escaperoom van Bouwmensen met mooie prijzen, VR-brillen gaven een inkijkje in de toekomst en de spierballen konden getest worden met werkbroekhangen. Hoog boven iedereen uit torende bouwvakker Leo Dirks op stelten waarmee heel wat kinderen op de foto gingen. En dat is nog maar een greep uit de vele manieren waarop alle bezoekers werken in de bouw en andere technische beroepen konden beleven.

Wij zagen heel wat jonge talenten langskomen en weten zeker dat we er een aantal nieuwe bouwambassadeurs bij hebben. 

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2