6 juni 2024

Start bouw woontorens Coudewater

Coudewater Startbouw Handeling 6 Juni 2024

Bouw gestart

Op 6 juni hebben we samen met de VOF Landgoed Coudewater (een samenwerking tussen Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling) en de Gemeente 's-Hertogenbosch op bijzondere wijze de start van de bouw op Landgoed Coudewater gevierd. 

Samen met wethouder Pieter Paul Slikker van Gemeente 's-Hertogenbosch is een tijdcapsule ingegraven met het verhaal van de rijke geschiedenis van het voormalige GGZ-terrein Coudewater. In de tijdscapsule hebben we met alle aanwezigen wensen gestopt voor de toekomstige bewoners. 

Coudewater Rosmalen (3)

De Buitenplaats

Op het Landgoed Coudewater bouwen wij Buitenlaats I, II en III. Dit zijn drie woontorens met in totaal 162 appartementen. Van de drie torens worden 23 appartementen verkocht voor de particuliere verkoop en de overige appartementen worden verkocht aan Brabant Wonen. Zij voegen zo 139 huurappartementen toe aan hun bezit met daarin 98 sociale- en 41 middenhuurappartementen. 

MEER OVER LANDGOED COUDEWATER

MEER WOONPROJECTEN

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2