APPARTEMENTEN DE TRIBUNE GILZE

Gebruiksklare luxe huurappartementen

Alle appartementen werden gebouwd voor het luxe segment. Projectleider Perry Hendriks: “Ze zijn verhuur-gereed opgeleverd. Compleet met onder andere een ingerichte keuken met kookeiland, verdiepingshoge binnendeuren en PVC-vloeren. Alle wanden, per vertrek zijn gesausd in de kleur die de huurder zelf kon kiezen.”

Project
Luxe huurappartementen
Locatie
Gilze
Opdrachtgever
TeleIDEA
Architect
Van Beijsterveldt & Gommers Architecten
15 App Gilze 2 [Desktop Resolutie]

Luxe leven in De Tribune

Als onderdeel van het centrumplan Gilze bouwden wij een luxe appartementencomplex, ontworpen door Van Beijsterveldt & Gommers Architecten uit Gilze. De 15 huurappartementen zijn optimaal voorbereid op de toekomst en erg duurzaam. Bovendien zijn ze zeer compleet afgewerkt met onder andere beveiligingssysteem met camera’s en privé parkeerplaatsen in kelder. In combinatie met de centrale ligging zorgt dat ervoor dat deze appartementen uitermate geschikt zijn voor een oudere doelgroep.

15 App Gilze 1 [Desktop Resolutie]

Toekomstbestendig wonen

De 15 appartementen zijn gebouwd over vier bouwlagen tussen de Aftrap en de Heuvelstraat. De naam van het nieuwe gebouw ‘De Tribune’ is een verwijzing naar de tribune die daar vroeger op de sportvelden heeft gestaan. De appartementen hebben eigen zonnepanelen en een eigen warmtepomp, daardoor is het gebouw extreem duurzaam met een EPC onder 0. Ieder appartement beschikt over een eigen balkon met veel privacy, een eigen vaste parkeerplek in de garage en een eigen berging op de begane grond of in de garage. Het gebouw is verder voorzien van een lift installatie, automatische deuren op de begane grond, een automatische garagedeur en een beveiligingsinstallatie met camera’s.

MEER WOONPROJECTEN

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2