NIEUWBOUWWIJK BERK&HOUT

Drie nieuwe boerenerven

Aan de zuidrand van Udenhout gaat Heerkens van Bavel in opdracht van Triborgh de nieuwe wijk Berk&Hout realiseren. Gelegen in het prettige dorp Udenhout met vele faciliteiten zoals winkels, scholen en restaurants binnen handbereik. 

Berk&Hout wordt een bijzondere plek met in totaal zo'n 70 woningen verdeeld over drie nieuwe boerenerven. Hier ervaar je het gevoel van buitenleven én het gevoel van een buurtschap. Elk buurtschap bestaat uit een hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen. De woningen bevinden zich verdeeld over deze gebouwen.

Project
Berk&Hout
Locatie
Udenhout
Opdrachtgever
Triborgh
Architect
LA | Architecten
soort
Nieuwbouwwoningen

Gasloos en toekomstbestendig

De woningen in plan Berk&Hout zijn toekomstbestendig. Ze worden gasloos uitgevoerd en voorzien van een warmtepomp voor verwarming en warmwateropwekking met de mogelijkheid tot koeling. Daarnaast worden op alle daken van de woningen zonnepanelen aangebracht voor de opwekking van energie.

Binnen voelt het overal comfortabel aan dankzij de vloerverwarming óf koeling. Dat is niet alleen aangenaam, het bespaart ook energie. In nieuwbouwwoningen ligt het energieverbruik sowieso al aanmerkelijk lager dan in bestaande bouw. De optimale isolatie, HR++ beglazing, vloerverwarming en het gebruik van duurzame materialen zorgen voor nog lagere kosten in onderhoud en energie. En dat is ook nog eens goed voor het milieu.

Meer dan 220 jaar bouwgeschiedenis

Wij zijn een bouwgroep die hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven waarin meer dan 220 jaar bouwgeschiedenis verenigd is. En dat niet alleen: ook in de toekomst blijven wij bouwgeschiedenis schrijven. Met onze 320 medewerkers en met onze opdrachtgevers. Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Neem contact op
Bouwvakkers1gray 2