7 juni 2024

Osje van Verdienste voor 100-jarig Berghege

Berghege100 Relatiedag 282 [Desktop Resolutie]

Tijdens het Berghege relatie-event op vrijdag 7 juni werden de familie Berghege en de huidige directie verrast met een Osje van Verdienste. Na een mooie speech van burgemeester Wobine Buijs en wethouder Sidney van den Bergh kregen Henk en Jan Berghege ieder hun eigen beeldje, Tom en Gilbert ontvingen een groter exemplaar dat een mooie plek krijgt in het kantoor aan de Osse Begijnenstraat. 

Lees het hele artikel in Brabants Dagblad
TS240607 Berghege100 Relatiedag 451

Samen verder bouwen

‘Samen verder bouwen’, dat is de slogan van Berghege. Het woord ‘samen’ slaat vooral op de tweehonderd medewerkers en alle partners waarmee het bedrijf zakendoet. Maar volgens burgemeester Wobine Buijs slaat het op een veel breder doelgroep, namelijk de hele Osse maatschappij. ,,Een bedrijf dat voelt als familie en dat dit ook uitdraagt bij de sportclub en in het lokale verenigingsleven. Jullie bouwen niet alleen aan mooie projecten, maar ook aan onze samenleving.” 

Henk en Jan Berghege stellen zich volgens het Brabants dagblad met deze onderscheiding misschien bescheiden op, ze zijn apetrots op het bedrijf en de projecten die eruit voort zijn gekomen. Niet in de laatste plaats op het eigen hoofdkantoor aan de Begijnenstraat, waar het een eeuw geleden allemaal begon. Het oude Fratersklooster is nu een parel voor de stad.

100 jaar Het gevoel van Berghege

Osje van Verdienste voor Berghege

Bouwbedrijf Berghege is vrijdag vanwege het 100-jarig jubileum beloond met een Osje van Verdienste. Dit vanwege de grote impact die het bedrijf de afgelopen eeuw in Oss heeft gehad.

De onderscheiding werd door burgemeester Buijs uitgereikt in het Walkwartier waar Berghege nu volop bezig is met bouwen.

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2