16 februari 2023

Specialistisch werk renovatie St. Antonius ziekenhuis

St Anthonis Ziekenhuis Nieuwegein (234)

Specialistisch werk renovatie St. Antonius ziekenhuis

Voor de locatie Nieuwegein van het St. Antonius ziekenhuisziekenhuis zijn wij bezig met meerdere verbouwingen én de herinrichting van een hele vleugel waar een nieuwe hartkatheterisatieafdeling met zes behandelkamers in gerealiseerd wordt.

Best een uitdaging, want de zorg draait zoveel mogelijk gewoon door terwijl wij bouwen. Bovendien komt er specialistisch werk bij kijken. Zo krijgen de kamers voor röntgenapparatuur speciale loodwanden en –afwerking. Dat is nodig want bij de röntgenapparatuur komt een techniek kijken waarbij met een zeer sterke magneet en radiogolven afbeeldingen van het lichaam worden gemaakt. Dit zorgt dus voor een zeer sterk magneetveld.

Doordat wij er in samenwerking met een specialistisch bedrijf voor zorgen dat de ruimtes heel nauwkeurig worden afgedicht, kan de straling er niet uit ontsnappen en zijn de ruimtes straks veilig te gebruiken.

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2