8 januari 2024

100 jaar Bouwbedrijf Berghege

Samen Verder Bouwen 2

100 jaar Bouwbedrijf Berghege

Bouwbedrijf Berghege is 100 jaar! Wat begon in de werkplaats van Hent Berghege, groeide in 100 jaar uit naar het toekomstgerichte bouwbedrijf van nu. Dit jubileum is meer dan een viering van bouwkundige mijlpalen; het is een viering van samenwerking, groei en het vermogen om samen verder te bouwen. Terwijl ons bedrijf de volgende eeuw binnentreedt, blijft de essentie onveranderd: samen bouwen aan een toekomst. Dat doen wij als team.

Dit hele jaar 2024 vieren we ons 100-jarig jubileum. We doen dat met inmiddels ruim 200 medewerkers, daar zijn wij heel trots op! Het wordt een jaar vol hoogtepunten. Belangrijk is de familiedag voor al onze mensen met hun gezin in mei. Maar we organiseren ook een dag voor onze zakelijke relaties en één voor alle geïnteresseerden uit Oss en omgeving in juni. Er volgt een spetterend groot feest in september voor al onze medewerkers. En verder komt er een reeks bijzondere podcasts en een social media actie. Kortom, we laten deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij gaan. 

Meer over 100 jaar Bouwbedrijf Berghege

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2