26 oktober 2023

Minister Hugo de Jonge op bezoek bij Walkwartier

Minister bezoekt Walkwartier

Hugo de Jonge, minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening was vandaag op werkbezoek in Oss. Daar werd hij bijgepraat over de woningbouwplannen voor de komende jaren. Daar hoorde natuurlijk ook een bezoek aan het Walkwartier bij.

Hugo De Jonge Walkwartier Bouwbedrijf Berghege (11)

Woondeal

De Osse politiek greep deze kans aan om op onze bouwplaats met de minister te praten over de manier waarop de minister het landelijk woningtekort wil oplossen. In de gemeente Oss moeten via de woondeal van De Jonge meer dan 8000 betaalbare woningen gebouwd worden.

Het werkbezoek begon bij een kantoor van BrabantWonen. Vanaf de woontoren die gebouwd wordt bij het Walkwartier kreeg De Jonge een goed overzicht over Oss en de verschillende woningbouwplannen. 

Lees meer over project Walkwartier

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2