26 juni 2023

Hogeschool Rotterdam Business school opgeleverd

Hogeschool Rotterdam Business school opgeleverd

De sleutel van de nieuwe Hogeschool Rotterdam Business School aan de Kralingse Zoom is officieel overgedragen. Het resultaat naar ontwerp van Paul de Ruiter Architects is prachtig geworden.

Duurzaam en flexibel gebouw

Het 14.000 m² nieuwe gebouw wordt de thuisbasis van bijna alle economische opleidingen die zijn ondergebracht in de Hogeschool Rotterdam Business School. Het gebouw sluit aan op het bestaande onderwijscomplex dat straks in totaal 35.000 m² groot is en ruimte biedt aan maar liefst 10.000 studenten. Het nieuwe gebouw is een duurzaam, flexibel gebouw met een opvallende grote glazen gevel, ontworpen door Paul de Ruiter Architects. Studenten dachten mee over hoe de nieuwe school eruit moest komen te zien.

De ingebruikname staat gepland in het nieuwe cursusjaar en de officiële opening vindt plaats op 11 oktober.

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2