Uitbreiding voor Fixami

Magazijnruimte voor Gereedschapcentrum

Fixami is in 2009 opgericht door twee jonge ondernemers en inmiddels uitgegroeid tot een grote e-commerce speler op de markt voor professionele elektrische gereedschappen in Europa.

Gereedschapcentrum is en blijft de Nederlandse merknaam van de webshop (onderdeel van de bv HBL Online). In België, Frankrijk, Spanje en sinds kort ook Italië is de naam gewijzigd in Fixami. Onder die overkoepelende naam wordt nu de Europese expansie doorgezet. “Het doel is een groot deel daarvan te veroveren, want er is op de online-markt nog heel veel te winnen.”

Project
DC Fixami
Locatie
Tilburg
Opdrachtgever
HVBM Vastgoed
soort
Nieuwbouw
grootte
9.000 m2
20210302 Fixami Tilburg Hvb Bouw Spotcompanion 3359

Flinke groei

En het gaat goed met Fixami; onlangs is 7.000 m2 magazijnruimte in gebruik genomen in DC Kraaiven in Tilburg en inmiddels heeft Heerkens van Bavel Bouw deze realisatie van nog eens circa 9.000 m2. afgerond en opgeleverd.

Indrukwekkende getallen
Na realisatie van deze uitbreiding bestaat het distributiecentrum uit ruim 32.000 m2 hoogwaardige bedrijfsruimte. Andere huurders in dit complex zijn Crane World Wide en Iron Mountain.

De volledige uitbreiding bestaat uit:

  • 6.133 m2 magazijn
  • 1.290 m2 kantoor 
  • 1.480 m2 mezzanine

MEER PROJECTEN INDUSTRIE EN BEDRIJVEN

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2