VERBEETEN INSTITUUT

Verbouwing bunkers


Instituut Verbeeten levert al zeventig jaar zorg op het gebied van radiotherapie en nucleaire geneeskunde. Om een nog betere invulling te geven aan hun missie ‘waardegedreven zorg’ hebben zij voor alle locaties nieuwe bestralingstoestellen aangeschaft. Op de locatie in 's-Hertogenbosch hebben wij daarvoor twee bunkers (de ruimten waar de bestralingstoestellen in staan) mogen verbouwen.

Project
Verbouwing bunkers
Locatie
's-Hertogenbosch
Opdrachtgever
Verbeeten Instituut
soort
Verbouw & renovatie
Verbeeten Den Bosch 5

Slim plannen

Vanuit Heerkens van Bavel hebben wij samen met een aantal vertrouwde partners deze verbouwing verzorgd met onder andere:
-    nieuwe sparingen in vloer
-    nieuwe plafonds
-    aanpassen interieur
-    uitvoeren schilderwerk
-    aanpassen vloer

Omdat deze locatie een tijd buiten bedrijf was, hebben we deze periode slim gebruikt voor onderhoud van de wachtruimten en het dak, het creëren van een extra kantoorruimte, het realiseren van een  nieuwe vloer voor de hellingbaan bij de hoofdingang en een nieuwe zonnewering voor de kantine. 
 
We zijn er trots op dat we hiermee ons bescheiden steentje hebben kunnen bijdragen aan behandeling en comfort van de patiënten van Verbeeten 's-Hertogenbosch.

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2