HET KLOOSTER ZIN VUGHT

Inspirerend en rustgevend

Dit voormalig klooster heeft door de toevoeging van moderne architectuur een open en eigenzinnig karakter, maar de sfeer van het kloosterleven proef je er nog steeds. Glazen façades zorgen voor verbinding met de natuur en diepe zichtlijnen over het landgoed creëren een gevoel van ruimte.

Project
Het Klooster ZIN
Locatie
Vught
Opdrachtgever
Fraters van Tilburg / ZIN, Tilburg

ZIN beantwoordtop een inspirerende en gastvrije manier het verlangen naar compassie, gastvrijheid en gemeenschapszin. Bij steeds meer mensen groeit het verlangen naar die drie pijlers. Individuen en organisaties zoeken bij dit verlangen naar houvast en bezielende inhoud.

Zeven dagen per week worden hier conferentie- en bezinningsruimte aangeboden op een inspirerende en rustgevende locatie.

Vergaderlocatie Noord-Brabant, Vught - Kloosterhotel ZIN

Meer projecten maatschappelijk vastgoed

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2