ANWB-WINKELS NEDERLAND

Restyling ANWB-winkels

De Berghege Heerkens bouwgroep is verantwoordelijk voor het restylen van ruim 80 ANWB-winkels door heel Nederland. De modern ingerichte winkels moeten, zoals de ANWB zegt, ‘een winkel zijn met een onderscheidende selectie van kwalitatief hoogstaande producten en diensten die mensen helpt en inspireert om goed voorbereid en zonder zorgen op pad te gaan’.

Project
Restyling ANWB-winkels Nederland
Locatie
Nederland
Opdrachtgever
ANWB
ANWB Winkels Nederland (6)

Het nieuwe concept richt zich vooral op beleving. ‘We willen mensen boeien en verleiden om vaker langs te komen. De seizoenen spelen daarbij een essentiële rol. De bedoeling is ook een bredere doelgroep aan te spreken’, stelt de ANWB.

MEER PROJECTEN VOOR RETAIL

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2