Sleutel Rijnstate Elst overgedragen

Namens Berghege Heerkens – Unica is op maandag 3 april de sleutel van Rijnstate ziekenhuis in Elst overgedragen aan het team van Rijnstate. De oplevering vindt in fases plaats. Nu kan Rijnstate starten met de inrichting en inhuizing van dit ziekenhuis van de toekomst in Elst.

Voor Berghege Heerkens zette directeur Berghege Tom Bongers zijn handtekening en namens Rijnstate hebben bestuurslid Hans Schoo en bouwdirecteur Willem Jan Hanegraaf de overdracht ondertekend. Zij deden dat in bijzijn van een afvaardiging van het bouwteam, de Coöperatie Medisch Specialisten Rijnstate (CMSR) en de verpleegkundigen. Hans Schoo: “We zijn met ons allen een mooie uitdaging aangegaan. Ik ben trots op alle betrokkenen die aan deze snelle realisatie van onze nieuwe locatie in Elst hebben kunnen bijdragen.”

“Een heel bijzonder moment”, vindt ook Willem Jan. “Een mijlpaal.” De komende drie maanden moeten we nog een sprintje trekken met de inrichting van ons pand, training en scholing van medewerkers en de afronding van de ruimte waar Bakker Bart zijn intrede neemt.

Op maandag 26 juni neemt Rijnstate officieel het pand in Elst in gebruik.

Terug naar overzicht