Nieuwbouw OK-complex Sint Maartenskliniek

In opdracht van de Sint Maartenskliniek start de Berghege Heerkens bouwgroep met de realisatie van een nieuw ultramodern OK-complex in Nijmegen. Namen de bouwgroep werkt een team van experts in bouwen voor care en cure aan het project.

De Sint Maartenskliniek is een ziekenhuis dat is gespecialiseerd in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging. Om de patiënten de beste zorg te kunnen blijven bieden, bouwt de kliniek aan de toekomst. Drie gebouwen worden gesloopt, daarvoor in de plaats komt nieuwbouw.  De Sint Maartenskliniek geeft daarbij tien tot vijftien procent van de bebouwde oppervlakte terug aan de natuur.

In de nieuwbouw komen verpleegafdelingen voor dwarslaesie- en neurologiepatiënten, een ultramodern OK-complex en een revalidatieafdeling met daarin een Loop Expertise Centrum en een poliklinische revalidatiedagbehandeling. Het gebouw is ruim 12.000 m2 groot .

De uitvoering start begin 2018. Naar verwachting zal het project in augustus 2019 worden opgeleverd. Eerder realiseerde Carebuilders voor de Sint Maartenskliniek ook het entreegebouw P en Q (2012), de interimvoorziening (2017) en meerdere interne verbouwingen.

Bekijk hier de nieuwbouw via de webcam>>

Terug naar overzicht