Berghege Heerkens bouwgroep steunt Rijnstate Vriendenfonds

Het Rijnstate Vriendenfonds maakt meer mogelijk voor de patiënten van Rijnstate. Projecten waarvoor geen geld is binnen het ziekenhuis kunnen met hulp van het Vriendenfonds vaak tóch mogelijk worden gemaakt. Dit zijn onderzoeken, zorgvernieuwingsprojecten en patiëntenvoorzieningen. Alles voor nóg betere zorg voor onze patiënten.

Tom Bongers, directeur Berghege (namens de Berghege Heerkens Bouwgroep): “Wij werken veel voor opdrachtgevers in de zorg en bouwen in die zin letterlijk mee aan de gezondheidszorg van de toekomst. We kennen de vraagstukken waar de sector voor staat en delen de ambitie blijvend te willen leren én verbeteren.

Het team van Rijnstate leerden we écht goed kennen tijdens de ontwikkeling en realisatie van hun ziekenhuis van de toekomst in Elst. Een bevlogen groep mensen die graag dat stapje extra zet. Ook daarin vinden wij elkaar. Ambitieuze plannen vragen om creativiteit en vernieuwing. Dat zit in de haarvaten van Rijnstate en het Rijnstate Vriendenfonds voegt daar al tien jaar duidelijk iets aan toe. Alles op alles voor nóg betere zorg. Wij dragen daar met onze bedrijfsvriendschap graag ons steentje aan bij.”

Terug naar overzicht