19 april 2023

Heerkens van Bavel bouwt LOADS Tilburg

LOADS Banner

Nieuwe vestiging voor LOADS in Tilburg

Vandaag zetten mede-eigenaar LOADS, Jan-Wilm Rovers en directeur Heerkens van Bavel Bouw, Peter Kamermans hun handtekening onder het contract voor de bouw van een nieuwe vestiging van LOADS.

Deze landelijke keten van self service opslagfaciliteiten start de nieuwe Tilburgse vestiging aan Ringbaan Noord. Het pand is ontworpen door LX architecten en omvat 600 opslagruimten verdeeld over drie ruime bouwlagen die allemaal met de auto bereikbaar zullen zijn. 

Self-storage, of mini-opslag, is een flexibele oplossing voor zowel tijdelijke als permanente opslag. LOADS zorgt dat spullen veilig, droog en verwarmd worden bewaard. De units zijn 24 uur per dag bereikbaar en staan 24/7 onder videobewaking.

MEER PROJECTEN INDUSTRIE EN BEDRIJVEN

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2