8 april 2024

Veilig werken voor Enexis

Jarenlange relatie

Al jaren mogen wij voor Enexis uitbereidingen realiseren van verschillende netwerkstations. Wij bouwen voor hen de fundaties waar grote trafo’s op staan die de stroom van hoogspanning naar middenspanning omvormen. Deze trafo’s worden geschakeld in de modulaire gebouwtjes zoals we die ondertussen op diverse stations in Brabant en Limburg hebben gebouwd. 

Enexis Bram

Veiligheid als topprioriteit

Veilig werken is één van de topprioriteiten binnen de Enexis Groep. Veiligheid staat voorop in alles wat ze doen. Net zoals bij onze bouwgroep, zetten zij zwaar in op het verhogen van die veiligheid. Alert blijven op het veiligheidsbewustzijn en elkaar aanspreken op onveilig gedrag spelen zowel bij ons als bij Enexis een hoofdrol!


Vorige week hebben onze teams op deze projecten samen met Enexis extra stilgestaan bij veilig werken. Natuurlijk was onze nieuwe veiligheidscollega Bram daar ook bij! 

Meer over veilig werken met BRAM

MEER PROJECTEN INDUSTRIE EN BEDRIJVEN

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2