MSD-gebouw CP Oss

Nieuw MSD Gebouw CP

Aan de reeks van kantoorgebouwen, productieafdelingen, laboratoria en een proeffabriek op het terrein van MSD (voorheen NV Organon) voegde de Berghege Heerkens bouwgroep een productiegebouw toe voor drie onafhankelijke productielijnen. De nieuwe fabriek vergde een investering van 75 miljoen euro. In het productiegebouw produceert MSD geneesmiddelen onder de meest moderne en hygiënische omstandigheden.

Bijzonderheden

Het nieuwe productiegebouw is grotendeels opgetrokken uit prefab beton. De verdiepingshoogte varieert van vijf tot acht meter. Twee van de vier gevels zijn bekleed met glas. De glaspanelen met een breedte van 50 centimeter en een hoogte van 2,5 meter zijn voorzien van een bijzondere zeefdruk. Het bruto vloeroppervlak bedraagt circa 20.000 m².

Het nieuwe productiegebouw van MSD is, zoals gebruikelijk, onder bijzondere architectuur gerealiseerd. De nieuwe fabriek vergde een investering van 75 miljoen euro. In het productiegebouw worden onder de meeste moderne en hygiënische omstandigheden geneesmiddelen geproduceerd.

Uitgelicht

Productiegebouw met drie onafhankelijke productielijnen
Oss
MSD Oss
20.000 m²

Productiegebouw bedrijfsterrein van MSD in beeld

Meer informatie?

Opdrachtgevers