MÁXIMA MEDISCH CENTRUM

Verbouwing angiokamer Maxima Medisch Centrum

Het Máxima Medisch Centrum is een topklinisch ziekenhuis met vestigingen in Eindhoven en Veldhoven. De complexere zorg gebeurt vanuit Veldhoven. Voor deze locatie hebben wij onlangs een speciale angiokamer verbouwd. Deze kamer is speciaal ingericht voor het behandelen van bloedvaten. Omdat er onder zeer steriele omstandigheden gewerkt moet worden, is de ruimte bouwkundig vergelijkbaar met een operatiekamer.

Project
Verbouwing angiokamer
Locatie
Veldhoven
Opdrachtgever
Maxima Medisch Centrum
soort
Verbouw & renovatie
Angio 12

Bijzondere sky ceiling

Samen met een aantal vertrouwde partners (waaronder Bouwbedrijf Berghege) hebben wij gewerkt aan de sloop en verbouwing van de Angioruimte. Wat wij hebben aangepakt, is onder andere:·                   

  • Nieuwe metal-studwanden
  • Nieuwe loodwanden
  • Nieuw interieur
  • Bijzondere sky ceiling
  • Luchtdicht maken gehele ruimte

Het is ons gelukt om deze werkzaamheden binnen de strakke planning te realiseren. En dat terwijl de zorgverlening op deze afdeling van het MMC door kon gaan.

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2