H&M

Grondige verbouwing H&M Leidseplein Amsterdam

Op het Leidseplein in Amsterdam opende H&M een nieuwe Divided-conceptstore. Een concept dat terug grijpt naar de bouwstijl van de jaren ’70, met een industrieel uiterlijk. Bouwbedrijf Berghege had tijdens deze grootscheepse verbouwing de rol van hoofdaannemer.

Project
H&M
Locatie
Diverse locaties
Opdrachtgever
H&M Hennes en Mauritz Netherlands BV

Berghege realiseerde deze verbouwing in hartje Amsterdam binnen de overeengekomen planning, zodat de opening geen moment in gevaar kwam. De opdracht voor de verbouwing van de Hennes & Mauritz in de Amsterdamse binnenstad volgde op een eerdere opdracht voor H&M Middelburg. Hier werkte Berghege in eerste instantie aan de casco afbouw. Daarna werd ook de opdracht voor de afbouw aan Berghege gegund.

Afbouwen op toplocatie

De heer M. Caris, building manager bij H&M en verantwoordelijk voor alle nieuw- en verbouw van de filialen in Nederland: "Voor de bouwprojecten voor H&M Nederland vissen we steeds uit een poel van bekende retailaannemers. Vanwege de scherpe prijs zijn en hun aantoonbare ervaring in retail zijn we met Berghege in zee gegaan".

Op de toplocatie in de binnenstad van Middelburg realiseerde Berghege de afbouw van de nieuwe H&M-winkel. "Dienstruimtes en winkelruimtes zijn volledig binnen de planning gerealiseerd: vloeren, buitenwanden, plafonds, scheidingswanden en de complete afwerking inclusief zaken als toiletruimtes en paskamers. Ook de liftput is door Berghege gebouwd", vertelt de heer Caris. Een dergelijk project, midden in een winkelcentrum maakt de aan- en afvoer van materialen vaak lastig. "Dit heeft Berghege zonder problemen geregeld", zegt Caris. Het project is ruim binnen de geplande tien weken opgeleverd.

Dit heeft Berghege zonder problemen geregeld

De heer M. Caris Building manager bij H&M

Opening van de Divided by H&M Store

Meer projecten voor retail

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2