EXPERTISE- EN DIENSTENCENTRUM ‘DE WELLEN’ OSS

Woonzorgcentrum 'De Wellen'

De Berghege Heerkens bouwgroep realiseerde voor expertise- en dienstencentrum ‘De Wellen’ in Oss een zorghotel met 48 slaapkamers, een zorgboulevard met specialistische activiteiten (ergotherapie, fysiotherapie, logopedie, dagbehandeling, tandarts, diëtetiek en geestelijke verzorging) en 500 m² kantoorwerkplekken, een centrale entree met winkel en kapper, vijf huurappartementen en 23 koopappartementen, een restaurant, achttien grote appartementen, zestien kleine appartementen en acht groepswoningen met in totaal 64 aparte slaapkamers.

Project
Expertise- en dienstencentrum 'De Wellen'
Locatie
Oss
Opdrachtgever
ZorgGoedBrabant
grootte
23.000 m²

Gastvrij en tolerant zijn de sleutelwoorden van woonzorgcentrum De Wellen. Ouderen met lichamelijke beperkingen of dementie vinden er een sociale en veilige woonomgeving. Ook voor ouderen die intensieve zorg nodig hebben of die juist zelfstandig en beschut willen wonen, blinkt De Wellen uit in mogelijkheden.

Het totale bruto vloeroppervlak is 23.000 m².

Time-laps: Expertise- en Dienstencentrum

Meer dan 220 jaar bouwgeschiedenis

Wij zijn een bouwgroep die hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven waarin meer dan 220 jaar bouwgeschiedenis verenigd is. En dat niet alleen: ook in de toekomst blijven wij bouwgeschiedenis schrijven. Met onze 320 medewerkers en met onze opdrachtgevers. Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Neem contact op
Bouwvakkers1gray 2