26 mei 2023

Hoogste punt Wolstad gevierd

Heerkens Van Bavel Wolstad Tilburg 02885 [Desktop Resolutie]

Trots op Wolstad

Op vrijdag 26 mei bereikte de nieuwbouw van Wolstad in de Piushaven het hoogste punt. Dat werd uiteraard gevierd. Wethouder Bas van der Pol was aanwezig om deze mijlpaal samen met de toekomstige bewoners te markeren.

Wolstad is een sterk staaltje Tilburgse samenwerking want dit project heeft onder andere een architectenbureau, ontwikkelaar en bouwer uit de Gemeente Tilburg. Wethouder Bas van der Pol sprak zijn trots uit over Wolstad en heeft samen met twee toekomstige bewoners en Toin Meeuwsen, directeur Wonen van Heerkens van Bavel de vlag in de top te gehesen!

Alle toekomstige bewoners waren uitgenodigd en zij konden zo nu al vanuit het gebouw van het prachtige uitzicht over de Piushaven genieten.

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2