26 mei 2023

Hoogste punt Wolstad gevierd

Heerkens Van Bavel Wolstad Tilburg 02885 [Desktop Resolutie]

Trots op Wolstad

Op vrijdag 26 mei bereikte de nieuwbouw van Wolstad in de Piushaven het hoogste punt. Dat werd uiteraard gevierd. Wethouder Bas van der Pol was aanwezig om deze mijlpaal samen met de toekomstige bewoners te markeren.

Wolstad is een sterk staaltje Tilburgse samenwerking want dit project heeft onder andere een architectenbureau, ontwikkelaar en bouwer uit de Gemeente Tilburg. Wethouder Bas van der Pol sprak zijn trots uit over Wolstad en heeft samen met twee toekomstige bewoners en Toin Meeuwsen, directeur Wonen van Heerkens van Bavel de vlag in de top te gehesen!

Alle toekomstige bewoners waren uitgenodigd en zij konden zo nu al vanuit het gebouw van het prachtige uitzicht over de Piushaven genieten.

Meer dan 220 jaar bouwgeschiedenis

Wij zijn een bouwgroep die hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven waarin meer dan 220 jaar bouwgeschiedenis verenigd is. En dat niet alleen: ook in de toekomst blijven wij bouwgeschiedenis schrijven. Met onze 320 medewerkers en met onze opdrachtgevers. Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Neem contact op
Bouwvakkers1gray 2