20 april 2023

Uitbreiding logistiek centrum Würth Nederland bereikt hoogste punt

De uitbreiding van het logistiek centrum van Würth Nederland in ‘s-Hertogenbosch loopt mooi op schema en heeft inmiddels het hoogste punt bereikt. Deze mijlpaal wordt volgens traditie gevierd met een traktatie voor alle harde werkers op de bouwplaats. Ook hijsen Würth Nederland en haar bouwpartners - Bouwbedrijf Berghege en technisch dienstverlener Kuijpers samen de vlag in de top. 

Bouwbedrijf Berghege en Kuijpers bouwen in opdracht van Würth Nederland aan de uitbreiding van in totaal 8.000 m² verdeeld over 2 verdiepingen. De uitbreiding zorgt voor meer ruimte om efficiënter te kunnen werken, leveringen van meerdere locaties te consolideren en een groot gedeelte van de orderverzameling te automatiseren door gebruik te maken van een Autostore.

Wurth Hoogstepunt 0117 [Desktop Resolutie]

Volledig aardgasloos

Voor het verwarmen en koelen van de nieuwbouw van het logistiek centrum en de verduurzaming van het hoofdkantoor wordt gebruik gemaakt van warmte- en koudeopslag (WKO). Vorige maand is gestart met de eerste boringen voor de WKO-installaties. Door de WKO-installatie in combinatie met een warmtepomp en zonnepanelen is de nieuwbouw CO2 neutraal. Gedurende de komende jaren sluit Würth Nederland ook het huidige gebouw aan op deze installatie om zo volledig aardgasloos te worden.

De Würth-Groep is wereldmarktleider op het gebied van handel in montage- en bevestigingsmaterialen. Zij bestaat momenteel uit meer dan 400 ondernemingen in meer dan 80 landen en biedt werk aan meer dan 85.000 medewerkers. Hiervan zijn er ongeveer 40.000 werkzaam in de direct sales. In 2022 was de omzet van de Würth-Groep 19,95 miljard euro.

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2