3 april 2024

Uitbreiding Moonen Packaging Weert

In opdracht van HVBM Vastgoed zijn wij gestart met de uitbreiding van het pand van Granite REIT in Weert. Zij verhuren dit pand aan Moonen Packaging dat hiermee kan uitbreiden met zo’n 4.800 m2.

20201012 Moonen Weert HVBM Vastgoed Spotcompanion 0336 [Desktop Resolutie]

Een extra stap voor extra capaciteit

Eerder bouwden wij al het warehouse waarin Moonen Packaging is gehuisvest. Net als dat pand, is ook de uitbreiding CO2 neutraal waarmee het helemaal aansluit bij de duurzame visie van zowel Moonen als Granite REIT en HVBM Vastgoed. 

Het gebouw is ontworpen door Quadrant4 en wij werken hier samen aan met Van Hees Elektrotechniek & ICT, Van Hout adviseurs en installateurs, Altebra Sprinklertechniek, Gubbels Bedrijven en Installatiebedrijf Bierings B.V. 

 

Dit bouwden wij eerder voor Moonen in Weert

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2