10 oktober 2024

STIP keurmerk voor Akkerlanen Waalwijk

Voor elk kozijn een boom

Akkerlanen Waalwijk heeft voor cluster B, C en F het bewijs van werken volgens het STIP keurmerk ontvangen. Daarmee is officieel vastgelegd dat voor ieder houten kozijn in de woningen een boom is aangeplant in samenwerking met Staatsbosbeheer. Projectleider Perry Hendriks en uitvoerder Keith Vissers ontvingen de certificaten uit handen van Jos Janssen en Erik Slootmaekers van Helwig Kozijnen. Helwig levert en werkt volgens het STIP-keurmerk, de garantie voor 100% verantwoorde houtproductie. 

IMG 4480

Ontzettend duurzaam

Hout is een ontzettend duurzaam bouwmateriaal, helemaal als er zorgvuldig gebruik van wordt gemaakt. Het gaat zeker tachtig jaar of langer mee, en in die tijd groeit een veelvoud van het verwerkte hout terug. Projectleider Perry Hendriks: “In deze drie clusters van Akkerlanen hebben wij 856 kozijnen geplaatst. Dat betekent dat wij in samenwerking met Staatsbosbeheer datzelfde aantal nieuwe bomen aanplanten in Nederland. Het groeiproces van deze bomen zorgt voor Co2 opname, en daarbij brengt een bos verkoeling en een leefruimte om te ontspannen voor iedereen. Zo leveren wij als Heerkens van Bavel onze bijdrage aan verantwoord bosbeheer!”

IMG E4496

Wonen in Akkerlanen

Zie jij jezelf ook wel wonen in deze mooie en duurzame wijk in Waalwijk? Binnenkort gaan de laatste 11 semi-bungalows, 6 watervilla's en 9 appartementen de verkoop in. Kijk op de projectwebsite voor de mogelijkheden of informeer bij Van de Zande makelaardij in Waalwijk via 0416 - 633 30 59. 

Naar de projectwebsite

Een ijzersterke krachtenbundeling

De Berghege Heerkens bouwgroep wordt gevormd door een ijzersterke krachtenbundeling van Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. De bouwgroep hoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid zijn de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Kennis maken?
Bouwvakkers1gray 2