Nieuw woonzorgcentrum Sint Anna in Boxmeer

Op 19 mei 2020 zetten Enny Hoenselaar, bestuurder Sint Anna en Tom Bongers, namens de Berghege Heerkens bouwgroep hun handtekening onder de bouwteamovereenkomst van een nieuw woonzorgcentrum in Boxmeer.

De nieuwbouw krijgt 160 wooneenheden verdeeld over 20 woongemeenschappen van maximaal 8 bewoners, verspreid over 4 bouwlagen. De ruimtes zijn multifunctioneel en flexibel te gebruiken. Ook bij de installaties staat efficiency voorop, zodat in het hele gebouw een slimme bedrijfsvoering mogelijk is.

Sint Anna is gevestigd op het terrein van de Zusters van Julie Postel en biedt momenteel 150 plaatsen verzorgingshuiszorg en verpleeghuiszorg. Zowel bij somatische als bij psychogeriatrische problematiek. Maar de organisatie biedt ook tijdelijk wonen met zorg en zorg thuis. Dit alles in een natuurlijke woonomgeving op een unieke, historische locatie. In het nieuwe gebouw krijgen zo’n 160 bewoners de unieke vorm van zorg die de organisatie in Boxmeer kenmerkt: gastvrij, zorgzaam en spiritueel.

We starten nu met het bouwteam/ontwerptraject. Naar verwachting kunnen we in april 2021 met de uitvoering beginnen. Deze gebeurt in twee fases. Het gehele traject is in 2023 afgerond.

Terug naar overzicht