Bedrijven en samenwerkingen

De Berghege Heerkens bouwgroep bestaat uit drie bouwbedrijven: Bouwbedrijf Berghege B.V., Heerkens van Bavel Bouw B.V. en Alphons Coolen Bouw B.V. Daarnaast werkt de bouwgroep bij grote en complexe projecten samen onder de gezamenlijke labels Carebuilders voor de zorgsector en Build2Learn voor de onderwijssector.

In 1924 opgericht als ambachtelijk timmerbedrijf in het Brabantse Oss realiseert Bouwbedrijf Berghege in heel Nederland bijzondere bouwwerken in uiteenlopende marktsegmenten. Van grote utiliteitsbouw tot kleinere woonprojecten. Van design & build tot service en onderhoud. De krachtige waarden zijn in het familiebedrijf onveranderd voelbaar. Betrokken, verantwoordelijk en loyaal. Creatief en flexibel. Met korte lijnen en beslissingskracht. Afspraak is afspraak. Dat kenmerkt Berghege.

Metselaar Jos Heerkens begon in 1902 zijn aannemersbedrijf in Tilburg. Met de toevoeging van de naam van zijn echtgenote, tien jaar later, was Heerkens van Bavel Bouw een feit. Het familiebedrijf staat nog steeds voor gedegen vakmanschap. Of het nu gaat om zorg, bedrijfshuisvesting, educatie, transformatie of sport & leisure, Heerkens van Bavel Bouw ontwerpt, ontwikkelt, bouwt, beheert en onderhoudt elk gebouw. Van nieuwbouw tot renovatie. Van kleine service-opdrachten tot groot onderhoud. Altijd een betrouwbare partner in bouwzaken.

Het Tilburgse bouwbedrijf Alphons Coolen is sinds 1954 een gevestigde naam in Midden-Brabant. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling en de bouw van huur- en koopwoningen in alle verschijningsvormen. Van groot tot klein is Alphons Coolen een professionele proactieve bouwpartner voor het totale bouwproces. Aangenaam zakendoen! Daar is het Alphons Coolen om te doen.

Carebuilders is een samenwerkingsverband van Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw. Het is de ideale bouwpartner voor uiteenlopende projecten in de zorg. Van complexe nieuwbouw tot vervanging en vernieuwing. Van ultramoderne OK’s tot gastvrije ontmoetingsruimtes. Carebuilders gaat de meest actuele uitdagingen van duurzaam bouwen aan. Volgens een integrale aanpak en met oog voor veiligheid tot in de kleinste details. Zo draagt ze een steentje bij aan het welzijn van patiënten, familie en medewerkers in de zorg.

Onder de naam Build2Learn verwerven en realiseren Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw omvangrijke nieuwbouw-, renovatie- en uitbreidingsprojecten in het onderwijs en wetenschap. Build2Learn heeft niet alleen de noodzakelijke kennis en ervaring in de onderwijssector, maar denkt ook van begin tot eind mee in het bouwproces.